Free Press Live 2017

Kaart wordt geladen...

Date/Time
Date(s) - 02/11/2017
13:00 - 17:00

Location
VREDESPALEIS, DEN HAAG

Category(ies)


Over de hele wereld worden journalisten bedreigd, aangevallen of zelfs vermoord omdat ze hun publiek van betrouwbare informatie willen voorzien. En vaak worden de daders niet eens vervolgd. Kom naar Free Press Live 2017 en laat je inspireren door initiatieven van mensen over de hele wereld, die opstaan tegen geweld en straffeloosheid.

Wat kun je verwachten?

Free Press Live 2017 – Stand up for journalists and justice is een evenement toegewijd aan de bescherming van journalisten. Onder leiding van Twan Huys spreken diverse internationale journalisten, wetgevers en beleidsmakers over het toegenomen geweld tegen journalisten en de gevolgen hiervan.

Sprekers

Onder leiding van Twan Huys spreken diverse internationale journalisten, wetgevers en beleidsmakers over het toegenomen geweld tegen journalisten en de gevolgen hiervan. Met veel plezier kondigen we alvast de eerste twee sprekers aan:

  • Sascha Rubel Diamanka is een Key UNESCO-vertegenwoordiger, die zich inzet voor het VN ‘Plan of Action on the Safety of Journalists and the Issue of Impunity’.
  • Nani Jansen Reventlow is een bekende advocaat op het gebied van vrijheid van meningsuiting en de bescherming van journalisten en bloggers, met baanbrekend succes in diverse Afrikaanse rechtbanken.

Hier vind je meer informatie over de sprekers. LET OP: Engelstalige tekst.

Hier vind je alle informatie over het Event van Free Press Unlimited

BOOK A SEAT