Festival Multiple Journalism

Datum: 29/03/2018
Tijd: 10:00 - 17:00

Locatie: A Lab


Multiple Journalism presenteert in samenwerking met VersPers op 29 maart 2018 in het Amsterdamse A Lab een festival over innovatieve storytelling.

Journalisten, digitale verhalenvertellers en mediamakers van alle uithoeken in de wereld komen naar Nederland voor dit feest. Het festival is toegespitst op hoogstaande innovatieve in de journalistiek die nou eens niet uit Silicon Valley komen, maar uit niet-Westerse landen waar het nieuws het publiek vooral via mobiele dragers bereikt. De festivalbezoeker gaat actief beleven hoe het is om in Taiwan nieuws te consumeren. Je leert de nieuwste snufjes rond non-fictie storytelling in Brazilië kennen. En wie denkt dat ze in Maleisië gebukt gaan onder de inperking van persvrijheid leert 29 maart dé truc om daar via online publicaties onder uit te komen, met een goed online verdienmodel. Iets waar we in Nederland nog steeds naar op zoek zijn.

VVOJ-leden betalen geen €97,50, maar slechts €59. Wil je een kaartje met korting? Stuur dan een mail naar multiplejournalism@gmail.com voor de vouchercode.

Meer informatie via Facebook en hier.