‘Wat ik heb geleerd op de VVOJ Jongerendag’

VVOJ Jongeren

Zaterdag 7 oktober vond bij het Algemeen Dagblad de  VVOJ Trainingsdag voor jonge journalisten plaats. Een van de deelnemers, journalist Wouter van Dijke schreef er een blog over. Hierin deelt hij de tips & tricks die hij zeker zal gebruiken in zijn werk, bijvoorbeeld:

“Een belangrijke les voor mij was om tijd te nemen om over ideeën na te denken. Ik heb denk zelf vaak dat als ik maar lang genoeg met een onderwerp in mijn achterhoofd rondloop, er vanzelf iets komt, maar dat valt in de praktijk toch tegen. Goede ideeën verzinnen is gewoon werk waar je even voor moet gaan zitten.”

Lees hier de hele blog.

Heb jij ook tips voor beginnende onderzoeksjournalisten?  Laat het Wouter weten met een reactie op zijn site of stuur hem een mail of tweet.